Tentang ELECLEAN

Cerita Jenama
 
ELECLEAN Co. ditubuhkan pada tahun 2016 sebagai syarikat permulaan daripada ITRI, Taiwan. Pengasasnya Dr. CH Chen, lulus dari National Chiao Tong University,Taiwan dan belajar penyelidikan rawatan air di Institut Bahan dan Kimia Teknologi selama 13 tahun. Beliau mempunyai fungsi air yang mendalam. Keupayaan teknologi kimia dan elektrokimia. Penubuhan ELECLEAN berasal dari kenyataan bahawa Dr. Chen sering mengikuti organisasi amal untuk mengambil bahagian dalam bantuan bencana di negara-negara. Adegan yang paling sering dilihat semasa bantuan bencana selalu penuh dengan sampah, sanitasi yang buruk, kekurangan sumber perubatan , dan sering melihat persekitaran yang kotor menyebabkan penyakit orang; Beberapa kanak-kanak menghulurkan tangan kecilnya yang hitam dan kotor dan bergegas merebutnya, pemandangannya masam; Persekitaran yang kotor dan pembiakan bakteria menyebabkan cirit-birit dan alahan Dr. Chen yang mengabdikan dirinya untuk bantuan bencana beberapa kali. Beberapa pengalaman telah membolehkan Dr.Chen mengalami bahawa manusia mempunyai keperluan mendesak untuk pembasmian kuman yang mudah dan peralatan pembuatan segera, dan oleh itu mempunyai idea inovatif ELECLEAN, selagi ada air, air desinfeksi berkecekapan tinggi dapat dihasilkan, dengan harapan dapat membantu kawasan bencana dan kampung terpencil untuk mengelakkan bahaya bakteria dan virus. Oleh itu, setelah bertahun-tahun menjalankan penyelidikan dan pengembangan ITIR dan NCTU. Dr. Chen mengasaskan ELECLEAN dengan konsep membawa dunia sanitizer dan pembuatan peralatan rumah tangga yang lebih baik.
Visi
ELECLEAN Co. berasal dari hasrat dan tekad Dr. CH Chen semasa bantuan bencana antarabangsa. Oleh itu, ketika ia ditubuhkan, semangat korporat ditetapkan sebagai [PACI: Positive, Attentive, Charitable, Innovative]. Niat asal ELECLEAN adalah "dimulai dengan bantuan bencana, mulai dari penyelidikan dan teknologi industri, mahir dalam inovasi teknologi, dan berdasarkan pada maklum balas sosial."  Dr.Chen bukan hanya sebuah syarikat yang menghasilkan keuntungan, tetapi juga kesediaan untuk menyumbang kepada masyarakat dan negara, sehingga telah melabur dalam banyak kegiatan kesejahteraan sosial.

Tujuan ELECLEAN adalah untuk membolehkan dunia mempunyai produk anti-wabak yang lebih baik dengan teknologi sanitizer ke depan, supaya orang ramai dapat menggunakan peralatan anti-wabak yang lebih selamat, lebih berkesan, lebih ekonomik, dan lebih mudah, sambil mengurangkan risiko aplikasi anti-wabak untuk semua manusia. Ini dapat melindungi kesihatan seseorang dengan lebih baik semasa membasmi kuman. Visi ELECLEAN adalah membawa nilai kehidupan baru dan perkakas rumah baru ke dunia, dan kemudian menjadi jenama perkakas rumah desinfeksi yang terkenal di peringkat antarabangsa, menjadikan ELECLEAN sebagai rakan anti-wabak terbaik untuk manusia melawan bakteria dan virus.
 
Teknologi terdepan ELECLEAN
Teknologi teras adalah gabungan teknologi yang dipatenkan ELECLEAN. Melalui teknologi nanoelektrokimia yang terdepan, molekul air difungsikan, dan struktur molekul air disusun semula dan dipasang ke dalam sanitizer oksigen aktif tinggi, yang merosakkan struktur bakteria dan virus melalui pengoksidaan. Bahan mentahnya adalah air, bebas daripada bahan kimia dan pembuatan segera, yang dapat memperoleh nilai banyak peralatan anti-wabak yang inovatif. Kerana tidak mengandungi ubat, klorin dan ozon, produk ELECLEAN memberi orang di seluruh dunia dunia adalah pilihan sanitizer dan anti-wabak yang lebih selamat dan berkesan. Pada masa ini, terdapat lebih daripada 34 paten antarabangsa, termasuk elektrod nano-pemangkin, bola kristal diaktifkan, cip kawalan pintar, formula bahan, sistem dan struktur, dan jenis aplikasi produk.
Huruf E stereo bermaksud elektro-, dan struktur cincin benzena bingkai luar bermaksud Kimia.

Dari biru tua hingga biru muda, ia mewakili proses pembersihan.

Dari perspektif topi pengijazahan, produk perwakilan adalah produk berteknologi tinggi yang dikembangkan oleh sekumpulan PhD dan Master dengan penuh perhatian dan kepakaran.

Penerapan teknologi elektrokimia yang maju mengubah air menjadi sanitizer oksigen aktif tinggi, yang membolehkan anda menikmati kehidupan yang bersih sepanjang masa.
Pengenalan pengasas
 
Budaya Syarikat
 
Positive-Aktif mewakili semangat, semangat mewakili keikhlasan

Attentive-Menyelidik dan membangunkan teknologi dengan penuh perhatian dan membangunkan produk secara profesional

Charitable-Inovasi mencipta kelebihan, berpandangan jauh mencipta peluang perniagaan

Innovative-Perbuatan baik mengoptimumkan masyarakat, kebajikan awam mengoptimumkan kehidupan
Peristiwa Penting